Lepkovi za kamen i keramiku

MEGRAKOL - Lepak za lepljenje svih vrsta kamena

MEGRAKOL je mineralni lepak bele boje izrađen od belog cementa kao veziva, mineralnih punila i odgovarajućih aditiva. Namenjen je za lepljenje svih vrsta zidnih i podnih pločica, prirodnog i veštačkog kamena, mozaika na spoljašnjim i unutrašnjim površinama, stambenim i industrijskim prostorima, sanitarnim čvorovima i slično.

[ Detaljnije ]

KAMENIT je lepak prirodnog porekla, na bazi cementnog veziva, mineralnih punila i odgovoarjucih visokokvalitetnih aditiva. U svežem stanju masa je po dotaku vode masna, glatka i jednostavna za upotrebu. U učvršćenom stanju Kamenit je vodootporan, otporan na mraz i ima visoku čvrstoću prianjanja.

[ Detaljnije ]

KERANIT - Standard

Keranit standard je građevinski lepak namenjen za lepljenje unutrašnje zidne i podne keramike na podlogama od betona, maltera, opeke i siporeksa, kao i za lepljenje siporeks blokova.

[ Detaljnije ]

KERANIT - Plus

Keranit plus se koristi za lepljenje svih vrsta zidne i podne keramike, kao i granitne keramike na zidnim i podnim površinama. Pogodan je za korišćenje kod ugradnje podnog grejanja zbog otpornosti na dejstvo povišene temerature, kao i za natkrivene spoljne površine – balkone, terase i sl.

[ Detaljnije ]